A-kasse: Den er rar at have, hvis du en dag står uden job

Vi har samlet en række tilbud fra nogle af landets største udbydere

 

Selvstændig eller leder?

Ikke alle er klar over det, men du kan faktisk sikrer dig på samme måde, som hvis du var lønmodtager med en A-kasse løsning. 

*Tilbud er på vej.

Har du brug for en A-kasse? 

Har du råd til at fortsætte med at leve som du gør i dag, hvis du mister dit job? 

Der er mange der ikke tænker over det, eller tænker de er godt dækket ind, via det offentlige. Når virkeligheden så rammer og man har 10.000 – 15.000 mindre i budgettet, så gør det ondt. Det kan betyde at du er nødt til at skære cafebesøg, shopping og selvforkælelse fra i din dagligdag. 

En a-kasse, kan i mange sammenhænge sammenlignes med en forsikring. For et relativt lille beløb om måneden se priser kan du sikrer dig en levestandard, som minder om den du kender imens du er lønmodtager. 

Med en a-kasse følger også mange andre fordele, du kan eks. få rabatter på forskellige forsikringer, billige rejser, hjælp til ansøgning, rabat på kurser og uddannelser osv. 

Mange tror at de skal være medlem af en fagforening, for at melde sig ind i en a-kasse. Det er dog ikke altid tilfældet. Vi har i vores oversigt nogle bud på a-kasser, hvor du sagtens kan melde dig ind uden at være med i en fagforning. 

Husk at mange a-kasser kræver at du har været medlem i en periode, før du kan få dagpenge. Så find den rigtige a-kasse og meld dig ind allerede i dag.